torsdag 16. juni 2016

Noen av valpene trenger fremdeles et godt hjem når de er gamle nok til å dra herfra ...

Kennel Kelango har nå gleden av å kunne tilby valper etter den flotte hannhunden SE VCH Sabaku Inus Chikako of Sheriff "Kiiro" og vår egen vakre Kelangos Arif Beautiful Troja.

Begge foreldrene er sunne og friske hunder med svært godt gemytt.
Det ble født 11 valper 6/5-16, og vi har for øyeblikket 1 tispe og 4 hannhunder som ønsker seg nye hjem. Valpene er leveringsklare i begynnelsen av juli tidligst ved fylte 9 uker.

Mamma Troja kjenner dere jo til som er en avbalansert og trygg tispe med en «laidback» holdning til det meste hvis dere har lest noen av innleggene hennes her inne på bloggen.
Litt fakta om henne får dere likevel:
Kelango's Arif Beautiful Troja
HD/AD: A/0
EOAD: Clear (high confidence clear)
Korrekt saksebitt
MH: Ikke beskrevet


Pappa Kiiro er en herlig leken og nysgjerrig gutt med stor trygghet på seg selv. Han bor i Sverige hos Pernilla og familien hennes som består av både 2-beinte og 4-beinte. Dere kan lese mer om denne vakre og gode gutten her: http://www.sabakuinus.com/Kiiro.html
Litt fakta om ham ogå:
SE VCH Sabaku Inus Chikako of Sheriff (Kiiro)
Levernese
HD/AD: A/0
Korrekt saksebitt
MH: Godkjent
DM: N/N (ikke bærer)    

Kennel Kelango er et lite oppdrett med fokus på god mentalitet og friske hunder.

Vi holder til på Askøy utenfor Bergen, hvor valpene vokser opp i hjemmemiljø og blir sosialisert både med barn og andre hunder. 
Mamma Troja preger valpene mest, men i tillegg blir valpene sosialisert med andre hunder/raser. De får også tilvenning til bilkjøring, skogsturer, byturer og annen sosialisering. Så langt det lar seg gjøre trener vi på å få valpene stuerene før de skal leveres til sine nye eiere, men ingen garantier ;-)

Begge foreldrene tilfredsstiller NRRK sine krav for avl, og kullet ligger på raseklubbens hjemmeside for valpeformidling, Norsk Rhodesian Ridgeback klubb - valper.
Valpene blir levert vaksinert med helseattest, ferdig chippet og registrert i NKK. De vil også få med seg en valpepakke med fôr, bånd og tips om aktiviteter og trening for valpen, samt en del informasjon om hva det innebærer å ha en Ridgebackvalp.

Hjemmene som valpene ønsker seg ser for seg at valpen skal være et fullverdig medlem av familien og har lyst til å dele både hverdag og fest med en firbeint venn.
For oss er det viktig at hunden blir inkludert i familien og blir godt sosialisert gjennom hele livet. Fysisk og mental aktivitet er viktig for at hunden skal få et godt og langt hundeliv, og vi forventer at familiene er innstilte på at aktivitetsnivået opprettholdes gjennom mange år, gjennom hele hundens levetid.

Dersom du ønsker valp fra denne kombinasjonen, ta kontakt med oss på epost: britthelge@gmail.com 

Til slutt litt bilder:

Frk. Lilla "Cala". Reservert

Frk. Lilla "Cala

Mr. Svart "Atlas" Ønsker seg et godt hjem

Mr. Svart "Atlas"

Frk. Gul "Gentle" 

Mr. Grønn "Baltus" Reservert

Mr. Grønn 

Frk. Rød "Cela" Reservert

Frk. Rød "Cela"

Frk. Rosa. Ønsker seg et godt hjem

Frk. Rosa

Frk. Rosa

Frk. Hvit. "Lana" Reservert

Frk Hvit "Lana" 

Mr. Oransje "Zalto" Ønsker seg et godt hjem

Mr. Oransje "Zalto"

Mr. Oransje "Zalto"

Mr Blå "Caos" Reservert

Mr Blå. Glad i mat...

Mr. Grå "Turbo" Ønsker seg et godt hjem

Mr. Grå "Turbo"

Mr. Brun "Morten" Ønsker seg et godt hjem

Mr Brun 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar